Nieuws

Voedselbank is gestopt met inzameling en uitgifte kleding

maandag 30 januari 2017

1 februari 2017 is Voedselbank het Hogeland gestopt met het inzamelen van kleding! De Voedselbank in Winsum verstrekte naast voedsel al jarenlang ook kleding aan haar cliënten. 
De kledinguitgifte is vanaf 1 maart 2017 door MAXIMA overgenomen. Gebruikte, maar ook nieuwe kleding, kan afgegeven worden bij MAXIMA aan de Werf te Winsum.  

Heel veel dank!

maandag 23 januari 2017

Voedselbank Het Hogeland bedankt iedereen voor zijn of haar inzet of gulle gift, waardoor de voedselinzamelingsactie van december jl. een groot succes is geworden.

Actieweek Voedselbank: breed gedragen - mooie opbrengst!

maandag 23 januari 2017

De gezamenlijke Groningse Voedselbanken besloten in de loop van 2016 zelf inzamelingsacties te organiseren in de maand december. De actie voor Voedselbank Het Hogeland was breed gedragen. Veel burgers, verenigingen, kerken, sportclubs en scholen hebben inzamelingsacties georganiseerd, met een geweldig mooi resultaat: er is aan voedsel en giften €41.000,-- binnen! De uiteindelijke opbrengst was bijna €55.000,--! Deze opbrengst aan goederen en giften vormt een belangrijke buffer aan producten voor de uit te reiken en uit te breiden voedselpakketten aan de ongeveer 231 volwassenen en 177 kinderen die momenteel een beroep doen op de noodhulp die de Voedselbank biedt. 
Voedselbank Het Hogeland dankt iedereen voor zijn of haar inzet of gulle gift en hoopt op blijvende betrokkenheid, ook in 2017. 

Actieweek decemberactie gestart met open dag

maandag 19 december 2016

‘Een blik achter de schermen'. 
Een gezellige dag was het op 17 december met een doorlopend informatief programma en een benefiet optreden van zanger Bert Hadders van de Nozems. Met ruime aandacht van radio en t.v. NoordVoor een hapje & drankje werd gezorgd. Er was verkoop van tweedehandskleding en o.m. kerststukjes. Met een quiz kon de kennis over de Voedselbank worden getest, met als prijzen twee gesigneerde wedstrijdballen van FC Groningen. Foto's van de open dag.

Ingezamelde producten brengen?

maandag 12 december 2016

Er is elke woensdagmorgen een vaste inzameling bij De Voedselbank van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt dan spullen langsbrengen als: 

Weet u niet zeker of De Voedselbank uw bedrage kan gebruiken? Neem dan gerust even contact met ons op: 06-10440763

login