Nieuws

Voedselbank met glans geslaagd

zaterdag 23 september 2017

Voedselbank Het Hogeland heeft vrijdagmiddag 22 september onverwacht inspectiebezoek gehad van bureau Sensz om te kijken of de certificering weer voor een jaar verlengd kon worden. Bij zo’n bezoek wordt alles met betrekking tot voedselveiligheid gecontroleerd. De Voedselbank kreeg een 9.2! Een groot compliment voor alle vrijwilligers!  

Inzamelactie prachtig resultaat

zondag 17 september 2017

De Voedselbank heeft zaterdag 16 september in de Spar supermarkt in Warffum een inzamelactie gehouden. Veel klanten kochten naast hun eigen boodschappen ook iets van het boodschappenlijstje van de Voedselbank. Aan het eind 

Schilderijen Kees van der Horn

donderdag 14 september 2017

In de Voedselbank hangt een schilderij gemaakt door Kees van der Horn. Kees is geïnterviewd in het tv-programma Expeditie Grunnen van RTV Noord, wat is uitgezonden op j.l. zondag 27 augustus. De opa van Kees is overleden aan de ziekte ALS, daarom 

Inzamelteam trapt af in Warffum

maandag 11 september 2017

Zaterdag 16 september zal de aftrap van inzamelacties bij supermarkten zijn. Het inzamelteam staat vanaf 9.00 tot 16.00u bij de Spar aan de Noorderstraat in Warffum met een boodschappenbriefje en vraagt klanten of ze b.v. houdbare melk, groente in glas of blik, luiers en maandverband willen meenemen. 

Voedselbank niet met vakantie

vrijdag 28 juli 2017

Voedselbank Het Hogeland heeft ook in de zomervakantie gewoon doorgedraaid! Net als in andere tijden van het jaar kregen cliënten van de Voedselbank elke twee weken op vrijdag een pakket.  
 

login