Nieuws

Decemberactie weer mooie opbrengst: 30.000 euro!

zaterdag 30 december 2017

Vanaf half december is er, in het kader van de 'decemberactie', weer ingezameld voor Voedselbank Het Hogeland. Verenigingen, scholen, kerken en particulieren schonken royaal geld en goederen. Vele kratten gingen door de handen van de vrijwilligers van de Voedselbank. Van chauffeurs tot de mensen die de goederen sorteren en controleren op houdbaarheidsdatum en vervolgens opslaan in het magazijn.  

Meer dan 850.000 Douwe-Egberts punten!

zaterdag 30 december 2017

Er zijn al meer dan 850.000 punten binnengekomen. Douwe- Egberts kan  zeker al 1400 pakken koffie klaar kan zetten voor Voedselbank Het Hogeland! Ook nog ergens punten in een kastje of laatje liggen? Stuur of breng ze naar Voedselbank Het Hogeland Lombok 1, 9951SC Winsum. Of breng ze op woensdag tussen 9.00 tot 12.00 uur. Koffie en thee staan klaar :) 

Opbrengst actie Sponsorkortings.com: € 2004.30!

donderdag 21 december 2017

Voedselbank Het Hogeland heeft, in samenwerking met Sponsorkorting.com, een actie georganiseerd in de gemeenten Winsum en De Marne. De Voedselbank heeft kortingspassen verkocht à 5 euro, die geheel ten goede kwam aan de Voedselbank. Ook FCLEO uit Leens heeft passen verkocht. Een deel van die opbrengst ging naar de Voedselbank. Kopers van de pas konden profiteren van aanbiedingen en kortingen bij vele ondernemers in de regio! Dinsdag 19 december overhandigde Ramon Kauw van Sponsorkorting.com de opbrengst voor de Voedselbank: € 2004.30!

Kerstmarkt/stamppotbuffet: €1500!

zondag 10 december 2017

Vrijdag 8 december Baflo: In Immanuël de kraampjes met spulletjes voor de tweedekans-kerstmarkt en in ‘Het Anker’ de tafels sfeervol gedekt voor het stamppottenbuffet. Heel veel mensen werkten mee aan de voorbereiding. Alle cliënten van Voedselbank Het Hogeland hadden een uitnodiging gekregen. Zo’n 90 gasten uit Baflo en regio schoven aan voor soep, stamppot en heerlijke nagerechten. Ook nu was het weer bemoedigend, gezellig, lekker en voor herhaling vatbaar. Aan het eind van de dag werd becijferd dat de totale opbrengst, ten gunste van Voedselbank Het Hogeland € 1.537,65 is geworden! Hartelijk dank!

Computerbank 'Het Hogeland'

maandag 06 november 2017

Op initiatief van Humanitas Thuisadministratie Hoogeland en Voedselbank
Het Hogeland start Werk op Maat Uithuizen met de “Computerbank het Hogeland”.
Door dit nieuwe initiatief kan aan mensen met een laag inkomen (conform de inkomenscriteria van de Voedselbank) gratis een laptop of computer verstrekt worden.
 

login