Nieuws

Geweldige opbrengst actieweek AH-Voedselbank

maandag 26 maart 2018

Albert Heijn Winsum en Albert Heijn Uithuizen deden mee voor Voedselbank het Hogeland. Totaalopbrengst van de hele week (bijna) 75 kratten! Geweldig, zo'n mooi resultaat. Het 'posten' was ook nu zeker weer de moeite waard. Met dank aan alle mensen die hebben gedoneerd, aan de inzamelaars, chauffeurs en de regelaars!

Paasactie Albert Heijn-Voedselbanken

maandag 19 maart 2018

‘Een vrolijk Pasen voor iedereen’, dus ook voor cliënten van de Voedselbanken, is een landelijke Paasactie van Albert Heijn. Dinsdag 20 maart doet Albert Heijn in Winsum mee aan de actie en vrijdag 23 en zaterdag 24 maart staan inzamelaars van de Voedselbank Het Hogeland bij Albert Heijn in Uithuizen. De ingezamelde producten gaan naar cliënten van Voedselbank Het Hogeland.

Gift Rabobank aan Voedselbanken

donderdag 11 januari 2018

Voor het goede werk dat de Voedselbanken Appingedam-Delfzijl en Het Hogeland verrichten heeft de Rabobank Noord-Groningen elk een bijdrage van 500 euro gegeven. "Een sympathiek en maatschappelijk relevant doel en in deze tijd helaas nodig,” zei directeur Bedrijven Nico Visser van de Rabobank Noord-Groningen bij de overhandiging van beide cheques.

Decemberactie weer mooie opbrengst: 30.000 euro!

zaterdag 30 december 2017

Vanaf half december is er, in het kader van de 'decemberactie', weer ingezameld voor Voedselbank Het Hogeland. Verenigingen, scholen, kerken en particulieren schonken royaal geld en goederen. Vele kratten gingen door de handen van de vrijwilligers van de Voedselbank. Van chauffeurs tot de mensen die de goederen sorteren en controleren op houdbaarheidsdatum en vervolgens opslaan in het magazijn.  

Meer dan 850.000 Douwe-Egberts punten!

zaterdag 30 december 2017

Er zijn al meer dan 850.000 punten binnengekomen. Douwe- Egberts kan  zeker al 1400 pakken koffie klaar kan zetten voor Voedselbank Het Hogeland! Ook nog ergens punten in een kastje of laatje liggen? Stuur of breng ze naar Voedselbank Het Hogeland Lombok 1, 9951SC Winsum. Of breng ze op woensdag tussen 9.00 tot 12.00 uur. Koffie en thee staan klaar :) 

login