Nieuws

Vrijwilligers Voedselbank 'geridderd'

dinsdag 24 april 2018

Maandagochtend 23 april werden drie vrijwilligers van Voedselbank Het Hogeland in Winsum door verslaggever Derk Bosscher verrast met een lintje en benoemd tot ‘Ridder in de orde van RTVNoord’. Zwaantje Schram, Hannie Smelt en Ymkje Kits werden genomineerd door voorzitter Lub Snijder. Vanaf het ontstaan van Voedselbank Het Hogeland

Avia in actie voor Voedselbank

maandag 23 april 2018

Twee medewerkers van Tankstation AVIA in Bedum , de heren Jaap Ophuis en Johan Laning, overhandigen allerlei ingezamelde voedselproducten aan mevrouw Els Prins – Duisterwinkel van Voedselbank het Hogeland uit Winsum..
AVIA heropende haar filiaal in Bedum waar j.l. zaterdag autombilisten hun auto’s voor 'een appel en een ei' konden laten wassen. Een groot aantal automobilisten maakte gebruik van dit aanbod hetgeen de voedselbank appels, eieren en nog allerlei andere voedselproducten opleverde. Een mooi en creatief initiatief van AVIA! 

Geweldige opbrengst actieweek AH-Voedselbank

maandag 26 maart 2018

Albert Heijn Winsum en Albert Heijn Uithuizen deden mee voor Voedselbank het Hogeland. Totaalopbrengst van de hele week (bijna) 75 kratten! Geweldig, zo'n mooi resultaat. Het 'posten' was ook nu zeker weer de moeite waard. Met dank aan alle mensen die hebben gedoneerd, aan de inzamelaars, chauffeurs en de regelaars!

Paasactie Albert Heijn-Voedselbanken

maandag 19 maart 2018

‘Een vrolijk Pasen voor iedereen’, dus ook voor cliënten van de Voedselbanken, is een landelijke Paasactie van Albert Heijn. Dinsdag 20 maart doet Albert Heijn in Winsum mee aan de actie en vrijdag 23 en zaterdag 24 maart staan inzamelaars van de Voedselbank Het Hogeland bij Albert Heijn in Uithuizen. De ingezamelde producten gaan naar cliënten van Voedselbank Het Hogeland.

Gift Rabobank aan Voedselbanken

donderdag 11 januari 2018

Voor het goede werk dat de Voedselbanken Appingedam-Delfzijl en Het Hogeland verrichten heeft de Rabobank Noord-Groningen elk een bijdrage van 500 euro gegeven. "Een sympathiek en maatschappelijk relevant doel en in deze tijd helaas nodig,” zei directeur Bedrijven Nico Visser van de Rabobank Noord-Groningen bij de overhandiging van beide cheques.

login