Nieuws

Rabobank Clubkas actie

zaterdag 09 februari 2019

De Rabobank Clubkas campagne is begonnen! Onder de deelnemende clubs, stichtingen en verengingen wordt een geldbedrag verdeeld. De leden van Rabobank Noordenveld West mogen bepalen welke club/verenigingen extra steun krijgen. Wij hebben besloten om mee te doen!

Steun Voedselbank het Hogeland en stem op ons! 

Stemmen is mogelijk tussen 9 en 28 februari 2019 en kan via Rabobank.nl/nwg

 

Decemberactie Inzamelingen

maandag 10 december 2018

Deze week is het inzamelweek! De decemberactie is officieel begonnen.

1000 kg uien cadeau!

donderdag 03 mei 2018

Voedselbank het Hogeland in Winsum kreeg maar liefst 1000 kg uien cadeau van de familie Feitsma, een aardappel- en uienkwekersbedrijf uit Zeerijp.
Op de foto zie je enkele voedselbankmedewerkers die bezig zijn deze lading uien in zakken te doen. Zo’n 170 gezinnen, die door de voedselbank worden gesteund, zullen hier heel blij mee zijn!

Vrijwilligers Voedselbank 'geridderd'

dinsdag 24 april 2018

Maandagochtend 23 april werden drie vrijwilligers van Voedselbank Het Hogeland in Winsum door verslaggever Derk Bosscher verrast met een lintje en benoemd tot ‘Ridder in de orde van RTVNoord’. Zwaantje Schram, Hannie Smelt en Ymkje Kits werden genomineerd door voorzitter Lub Snijder. Vanaf het ontstaan van Voedselbank Het Hogeland

Avia in actie voor Voedselbank

maandag 23 april 2018

Twee medewerkers van Tankstation AVIA in Bedum , de heren Jaap Ophuis en Johan Laning, overhandigen allerlei ingezamelde voedselproducten aan mevrouw Els Prins – Duisterwinkel van Voedselbank het Hogeland uit Winsum..
AVIA heropende haar filiaal in Bedum waar j.l. zaterdag autombilisten hun auto’s voor 'een appel en een ei' konden laten wassen. Een groot aantal automobilisten maakte gebruik van dit aanbod hetgeen de voedselbank appels, eieren en nog allerlei andere voedselproducten opleverde. Een mooi en creatief initiatief van AVIA! 

login