Nieuws

Voedselbank Het Hogeland krijgt cheque van 40.000 euro van BMWE gemeenten

donderdag 18 december 2014

Vanochtend ontving de Stichting Voedselbank Het Hoogeland een symbolische cheque ter waarde van 40.000 euro, uit handen van de wethouders Sociale zaken van de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond.

Opbrengst Verkoop Passen 1545 euro!

woensdag 03 december 2014

In oktober en november heeft Stichting Voedselbank Het Hogeland samen met en aantal sportverenigingen deelgenomen aan de actie die door Sponsorkorting.com is georganiseerd in de gemeente Winsum en De Marne. Een actie waarbij 45 ondernemers uit Zoutkamp, Ulrum, Leens, Eenrum, Baflo en Winsum elk een speciale aanbieding hebben geplaatst op de websitevan Sponsorkorting.com. Vrijwilligers van de Voedselbank en de verenigingen hebben vervolgens toegangspassen verkocht aan familie, buren of andere bekenden. Met de toegangspas kreeg men toegang tot de website om alle kortingen en aanbiedingen te bekijken en op vertoon van de toegangspas de actie te verzilveren bij de ondernemers. Met deze actie is er een mooi bedrag opgehaald voor de Voedselbank en de sportverenigingen.
Afgelopen week heeft voorzitter Lub Snijder van de Voedselbank de cheque met een bedrag van Euro 1.545 voor de Voedselbank in ontvangst mogen nemen. “Een bedrag van Euro 1.545 had ik zeker niet verwacht. Een prachtige opbrengst voor de Voedselbank. Een deel van dit bedrag gaan we gebruiken om de cliënten iets extra’s te geven met kerstmis. Uiteraard zijn we al weer in gesprek met Sponsorkorting.com om ook volgend jaar deel te nemen aan deze succesvolle actie”, aldus Lub Snijder.
"Dit is het eerste jaar dat deze actie in een groot gebied wordt georganiseerd met prachtige resultaten. Naast de opbrengst voor de Voedselbank hebben de deelnemende verenigingen samen ook een bedrag van EUR 1.500 verdiend. Daarnaast krijgen we veel positieve reactie van de deelnemende ondernemers. Ook verenigingen die niet hebben deelgenomen hebben al bij ons geïnformeerd of ze volgend jaar mee kunnen doen aan de actie. Een duidelijke win-win-winsituatie voor verenigingen, ondernemers en inwoners", aldus Dennis Kauw van Sponsorkorting.com.
 

Sinterklaas bij de Voedselbank

dinsdag 11 november 2014

1 december van 14.00-16.00 uur kunnen clienten gratis cadeaus uitzoeken. Deze zijn en worden geschonken door particulieren en ABN Amro foundation

Inbreng nog mogelijk iedere woensdag en in het bijzonder op 26 november van 09.00-12.00

Laatste nieuws

maandag 15 september 2014

Vrijdag 14 november zijn we ge-audit door VWA inspectie

Halen we het certificaat GROEN?

Verkoopactie AOCTerra Winsum

vrijdag 13 juni 2014

Klas K2D van AOCTerra heeft een verkoopactie gehouden voor Voedselbank Het Hogeland. Er is kleding ingezameld en verkocht. Daarnaast was er een verkoping van huishoudelijke artikelen. De opbrengst was € 730,-. Een fantastisch gebaar!

login