Nieuws

Benefietconcert 14 nov Uithuizen

vrijdag 13 november 2015

Zaterdag 14 november wordt in de Jacobus de Meerderekerk een benefietconcert georganiseerd. De opbrengst is voor de Voedselbank. Zie lokale persberichten

Magazijn iets beter gevuld

zaterdag 03 oktober 2015

Vanwege een actie met behulp van de SP Eemsmond  en Plaatselijk belang Bedum is de voorraad iets aangevuld. Bedankt daarvoor!   

Voedselbank Gecertificeerd!

vrijdag 07 augustus 2015

Het is gelukt! Sinds 7 augustus zijn we gecertificeerd "Groen".

We hebben de audit doorlopen en kregen het cijfer 9. Daar zijn we met elkaar bijzonder trots op. Vele vrijwilligers hebben geholpen om dit mogelijk te maken. Nu we gecertificeerd zijn is het bewijs geleverd dat we veilig met voedsel omgaan. Winkeliers etc kunnen met een gerust hart hun producten afstaan. En clienten ontvangen absoluut veilig voedsel. 

We zijn ook blij om te lasten zien dat we goed met de gedoneerde gelden omgaan blijkbaar!

Op naar certificering

maandag 06 juli 2015

Op dit moment werken we hard aan de certificering VWA. Dat betekent dat we 7 augustus een audit krijgen. We kunnen dan aantonen dat we "veilig" met voedsel omgaan..

We hopen dat winkeliers en leveranciers ons dan van meer producten gaan voorzien omdat we de koelketen dan aantoonbaar gesloten hebben.

30 mei: Voor de liefhebbers van Groninger muziek

dinsdag 26 mei 2015

ZIN IN EEN LEUKE ZATERDAGAVOND ?

Zaterdag 30 mei om 20.00uur in het Hogeland College, A.G.Bellstraat 2 te Warffum:

gezellige muziekavond met bekende Groninger artiesten;
ERWIN DE VRIES & BRUNO BRANDS (rauwe pure en eerlijke Groninger laidjes) en MACBETTY & CT HEIDA (swamp/soal & blues) en WANTON (singer/songwriter)

kaarten a 10,- pp kunnen besteld worden via annekesijpkens@gmail.com
en kunnen ook gekocht worden bij Technisch expert Jansen, Hogelandsterweg 1, Uithuizen en kunnen ook bij aanvang bij de ingang worden gekocht.

De opbrengst van dit benefietconcert komt ten goede aan de voedselbank Het Hogeland te Winsum.

login