Nieuws

Bedankt!

dinsdag 29 december 2015

De Voedselbank wil iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook gedoneerd heeft in 2015, maar in het bijzonder rond de kerstperiode.

Iedereen hartelijk bedankt!

Duurzaam initiatief NAM ondersteunt

vrijdag 20 november 2015

Doordat de NAM ons financieel geholpen heeft konden we een energiezuinige CV ketel plaatsen. Het gasverbruik gaat naar beneden en onze energierekening. Dankzij een slimme constructie worden de kantoren nu verwarmd door een nieuwe CV ketel

Benefietconcert 14 nov Uithuizen

vrijdag 13 november 2015

Zaterdag 14 november wordt in de Jacobus de Meerderekerk een benefietconcert georganiseerd. De opbrengst is voor de Voedselbank. Zie lokale persberichten

Magazijn iets beter gevuld

zaterdag 03 oktober 2015

Vanwege een actie met behulp van de SP Eemsmond  en Plaatselijk belang Bedum is de voorraad iets aangevuld. Bedankt daarvoor!   

Voedselbank Gecertificeerd!

vrijdag 07 augustus 2015

Het is gelukt! Sinds 7 augustus zijn we gecertificeerd "Groen".

We hebben de audit doorlopen en kregen het cijfer 9. Daar zijn we met elkaar bijzonder trots op. Vele vrijwilligers hebben geholpen om dit mogelijk te maken. Nu we gecertificeerd zijn is het bewijs geleverd dat we veilig met voedsel omgaan. Winkeliers etc kunnen met een gerust hart hun producten afstaan. En clienten ontvangen absoluut veilig voedsel. 

We zijn ook blij om te lasten zien dat we goed met de gedoneerde gelden omgaan blijkbaar!

login